Новини

Нова локація тернопільського підрозділу компанії «Ерідон» – закріплення співпраці з аграріями

15.12.2017

Кожне підприємство, створюючи свою історію, шукає оптимальний шлях розвитку, проходить численні етапи професійного становлення, формує власну філософію та стратегію, прагне зібрати амбіційну дружню команду та мати унікальні пропозиції для споживачів. Компанія «Ерідон» обрала мету комплексного забезпечення аграрних виробників України якісною продукцією, пройшовши 24-річний шлях вдосконалення та інновацій, зайняла місце лідера на ринку постачання ресурсів для сільськогосподарського виробництва та стала надійним партнером для багатьох аграріїв в Україні.

Важливий етап розвитку компанії «Ерідон», якому ми хочемо присвятити цю статтю, – це відкриття нового офісу та складу тернопільського підрозділу – у с. Довжанка Тернопільського району. На офіційному урочистому відкритті 30 листопада зібрались агровиробники регіону, аби привітати свого партнера з важливою для нього подією.

Тарас Тарасович Живчик, керівник тернопільського підрозділу «Ерідон», поділився з присутніми історією розвитку підрозділу, якому, до речі, у листопаді 2017 р. виповнилося 15 років! Історія розпочалася з маленького складського приміщення і на сьогодні досягла етапу будівництва сучасного офісу та складу європейського рівня. І здійснити це вдалося завдяки плідній співпраці з аграріями, які успішно втілювали технології компанії «Ерідон» на практиці.

На сьогодні компанія «Ерідон» представлена у всіх регіонах України, завдяки чому організована максимально комфортна співпраця з клієнтами. 48 сучасних складських приміщень загальною площею 79 300 м² забезпечують якісне зберігання мінеральних добрив, засобів захисту рослин та насіння, в тому числі 4 з них площею 5000 м²  – з регульованою температурою і вологістю. Розвинена інфраструктура має бути підкріплена логістикою відповідного рівня: компанія «Ерідон» має великий парк вантажівок, а також здійснює перевезення залізною дорогою та морським транспортом. Кожного року дистриб’ютор вкладає чималі інвестиції в розвиток інфраструктури.

Колектив компанії «Ерідон» складає 785 працівників, який очолює керівник Сергій Вікторович Кролевець. На відкритті нового тернопільського офісу він звернувся до гостей зі щирою промовою, акцентувавши увагу на пріоритетах кадрової політики компанії, ключовими з яких є взаємна підтримка, командна робота, відповідальність, широкі можливості для професійного зростання. «Найсильніше, що ми придбали за 24 роки роботи компанії – це наш колектив. Ми постійно вчимося новим професійним навичкам, вдосконалюємо взаємодію у нашій великій команді», – зізнався пан Сергій.

Сергій Кролевець підкреслив, що основа діяльності «Ерідону» – це мистецтво співпраці з клієнтами, в якому головне – допомога, а не продаж. Спеціалісти компанії надають професійний технологічний супровід для господарств у вирощуванні сільськогосподарських культур, а також запрошують приймати участь у різноманітних пізнавальних проектах, зокрема регулярно організовують поїздки за кордон на заводи виробників. «Мені радісно від того, що для вас – це вже звична річ, що компанія «Ерідон» є вашим надійним партнером, а ми в свою чергу хочемо бути ще кращими ніж ви очікуєте, тому вкладаємо чимало зусиль для розвитку як професійних, так і особистісних якостей наших працівників». Також Сергій Вікторович поділився з присутніми роздумами про сучасний економічний стан аграрного ринку, зазначивши, що через сильну конкуренцію між виробниками та великі об’єми продукції працювати стало складніше ніж, приміром, 10 років тому, але в той самий час є більше поштовхів для розвитку та підвищення власної репутації на ринку, і ще більше бажання будувати довірчі відносини з клієнтами.Тож після урочистих привітань та презентації досягнень компанії «Ерідон» гості заходу відправились неспішно оглядати новий склад, який вже скоро буде заповнений широким асортиментом продукції, а також сучасний та зручний офіс, куди ще не раз повертатимуться аграрії для спілкування з партнерами.

Відгуки агровиробників

Олег Петрович Крижовачук, директор ТОВ «Україна» (Підволочиський р-н, Тернопільська обл.):

«Ми працюємо з компанією «Ерідон» від дня її входження в Тернопільську область, тобто скоро будемо святкувати 15 років співпраці. Кожного року розширюємо фінансові об’єми та спектр послуг, які надає нам дистриб’ютор. Лозунг «Співпраця, яка гарантує успіх» – це суща правда. Для мене велика цінність, що працівники «Ерідону» вміють тримати слово. Дуже комфортно з ними працювати і щодо засобів захисту, і мінеральних добрив – вони пропонують всі їхні види, від мікро- до макроелементів. Агроном компанії – частий гість в нашому господарстві, надає цінні консультації щодо технологій. До того ж, плідно співпрацюємо з «Ерідоном» в напрямку насінництва: 60% таких культур як кукурудза та соняшник купуємо в цього дистриб’ютора. До речі, цього року ми в ТОВ «Україна» відкриваємо насіннєвий завод, і спільно з компанією «Ерідон» вирощуватимемо насіння еліти та першої репродукції, вже заклали посіви озимої пшениці».

Микола Григорович Пилипів, керівник ПАП «Аркадія» (Гусятинський р-н, Тернопільська обл.):

«Вже більше 5 років працюємо з «Ерідоном» – за всіма культурами в галузі рослинництва та в садівництві. У компанії працюють підготовлені фахівці, які знають, що таке вчасне якісне живлення та захист рослин. Ми завжди беремо їхні поради до уваги. Проводимо спільні експерименти, вивчаємо технології на демо-посівах у нас в господарстві».

Антон Іванович Білик, керівник ПОП «Іванівське» (Теребовлянський р-н, Тернопільська обл.):

«Ми дуже цінуємо співпрацю з «Ерідоном», це наш давній партнер. Вони пропонують дійсно якісні продукти, які можна використовувати в системі технологій високого рівня. З великою радістю я сьогодні приїхав подивитись на відкриття нового офісу компанії «Ерідон» і отримав хороші враження. Приємно бачити розвиток команди, яка вміє надавати аграріям професійну допомогу».

Спілкувалась Тетяна Бєлінська